Aten – Stars Ep full stream në Youtube dhe Spotify

Aten – Stars Ep full stream në Youtube dhe Spotify

Aten ju sjell albumin e tyre më të fundit në Youtube dhe Spotify. Si pak banda në Shqipëri, death metallers e Aten vazhdojne të prodhojnë muzike të re qe pas albumit te tyre “Horns of Evil” i 2014. Një Ep me 5 këngë plot furi, riffe agresive, solo melodioze, blaste brutale dhe epicitetin qe vetëm Aten përcjellin.

Degjojini, shkarkojini, bejini share dhe dëgjoni prodhime shqiptare 100%.