ATEN publikojne “Defeat” (new single 2023) lyric video

ATEN publikojne “Defeat” (new single 2023) lyric video

Aten death metallers kane publikuar single e tyre “Defeat”

Banda do te luaj nje live solo show ne Tunel Music Venue ne daten 20.4.2023
Biletat mund t gjeni tek Illyrians Saloon Bar dhe Perla Tattoo Bar.

Degjoni kengen ne spotify:

Degjoni kengen ne Youtube: