Aten – Nihil live show 10/2/2022 ne Tunel Music Venue

Aten – Nihil live show 10/2/2022 ne Tunel Music Venue

Në datën 10/2/2022 në Tunel Music Venue, Aten dhe Nihil bashkojnë forcat për një live show death/black metal njësoj si në ditët e shkuara.

Pas dy viteve mungesë live show kthehen në Tiranë me dy emra me shumë eksperiencë në zhanrin e metalit.

Biletat mund ti gjeni tek Nostalghia nights Bar ( pranë pedonales ) dhe tek Bar MyWay në Bllok.

Facebook Event