ATEN & ANBAR Live 27/2/2020

ATEN & ANBAR Live 27/2/2020

Në datë 27/2/2020 vazhdojnë seritë e live-ve metal tek Tunel Music Venue.

Aten rikthehen full line up ku do të luajnë këngë nga albumi “Horns of Evil” dhe nga EP me e re e tyre “Stars”.

Gjithashtu Anbar rikthehen ne skenë pas disa kohësh me këngët e tyre dhe jo vetëm, për ta bërë një natë plot energji.

Mos mungoni!

DJ SET : Maximim