Anxhela Llaha – Locked Inside, një këngë me mesazh fantastik

Anxhela Llaha – Locked Inside, një këngë me mesazh fantastik

Bulza Entertainment publikon këngën më të re të interpretuar nga Anxhela Llaha dhe kompozuar nga ANGEL.

Kenga i dedikohet komunitetit LGBT dhe gjithe problemeve të thella që ka ende ky komunitet në Shqipëri.

Një kenge me mesazh shumë njerëzor, si pak kompozime në vendin tonë.

Shijojeni dhe shpërndajeni.