Angelo Çajku

Angelo Çajku

Kush je ?
Angelo Çajku
Kontakti i parë me muzikën ?
5 vjec kur prindërit e mi dëgjonin hard rock dhe më mesonin si të beja si Angus Young
Çfarë instrumenti luan ?
Kitare
Si nisi dashuria për muzikën ?
Kur shikoja të afermit e mi që luanin në kitare
Çfare eksperience muzikore keni ? ( projekte banda, live etj )
Riptide cover band , lead vocalist and guitarist Vipera thrash metal band, lead guitarist Terrorsystem (crossover metal) , guitarist Exorcis (thrash/death) metal band.
5 Artistët/Bandat e preferuara ?
Megadeth, Slayer, Children of bodom, Exodus, Kreator etc…
Artistët që kane ndikuar më shume tek ty ?
Yngwie Malmsteen, Jeff loomis, Gus G, Marty Friedman, Dave Mustaine, Jason Becker, Tom Angelripper… Etc
Zhanri që do ta shohesh të vdesi mizorisht ?
Muzika komerciale shqiptare, tallavaja
Albumi që do të luhet në funeralin tënd ?
Wintersun (self titled)
Pse muzika shqiptare ka degraduar ?
Media, Katunarët, Kurvat, Lekët, Kopjet e shëmtuara e shumë të tjera
Muzikanti më i madh shqiptar është ?
Janë disa por do të përmend kompozitoret më të medhenj si Tish Daija dhe Cesk Zadeja dhe në zhanerin e metalit do të permend Bledar Sejkon (Qepën) ,Gent Demaliaj etj
Ëndërra ne sirtar ?
Të performoj live jashtë Shqipërisë
Live yt i preferuar ( që keni performuar ) ?
Rock per Rock (Prishtinë)