Anëtare të Crossbones, Aten, Syth realizojnë një cover të Paradise Lost – Forever Failure (Video)

Anëtare të Crossbones, Aten, Syth realizojnë një cover të Paradise Lost – Forever Failure (Video)

Disa nga anëtaret e skenës rock/metal ne Shqiperi kanë realizuar një cover të këngës së mirenjohur të legjendave Paradise Lost – Forever Failure.

Shijojeni dhe shpërndajeni

Falenderime speciale për AK Records Studio, Arbër Koçllari, JamHouse Studio, Ardit Alimemeti, Duka, Christopher Ndrio.