Among Radio Thieves

Among Radio Thieves

Zhanri: Indie Rock / Alternative Rock / Blues Rock

Anëtarët:
Genti Deçka – singer/ rhythm guitar
Marlind Tako – lead guitar
Michael Veizaj – bass
Geri Avrazi – drum

Krijuar në vitin 2017 në Tiranë kanë realizuar disa live në Tiranë nëpër evente të ndryshme. Banda tashme ka anëtare të rinj.
Së shpejti do publikojme dhe bandën më të gjithë pjesëtaret e azhornuar.

Për fansa të : Editors, Queens of the Stone Age, Kasabian, Artic Monkeys ( early )

Diskografia: