“Akustika” Këngë Shqiptare

“Akustika” Këngë Shqiptare

Grupi Akustika na sjell një album perfekt me një përmbledhje të disa prej këngëve më të njohura shqiptare.

Përvec se këngët janë të ekzekutuara në perfeksion, qartë mund të dallohet cfarë niveli të jashtëzakonshëm kanë këngët shqiptare qytetare.

“Akustika” u krijua në vitin 2001 në Tiranë nga: Eduard Dashi, Helidon Goro, Joli Nano, Agi Nano dhe Fatjona Gjini.