31 Tetor, Terror System lëshojnë albumin e tyre debutues.

31 Tetor, Terror System lëshojnë albumin e tyre debutues.

31 Tetor 2020. Mbajeni mend datën dhe behuni gati për albumin e plotë të hardcore metallers Terror System.

Terror System – Bringing Back The Old Ways do te mund te degjohet dhe ne gjithe platformat dixhitale si Spotify, Amazon Music etj etj.

Deri atehere shijoni “Us against the world”