Nena Parti ne sjellin një cover të një kënge shumë të dashur, Closer të (Nine Inch Nails)

Nena Parti ne sjellin një cover të një kënge shumë të dashur, Closer të (Nine Inch Nails)

Synthduo Nena Partina sjellin një cover special nga legjendat e Nine Inch Nails.

Për më shumë dëgjojeni më poshte dhe mund ta dëgjoni në të gjitha platformat dixhitale.