Premenstrual Syndrome

Premenstrual Syndrome

Zhanri: Riot Punk/Punk

Anëtarët:
Ersilda Hasa – Vokal
Orkida Braculla – Kitare
Ina Havaraj – Bass
Uendi Pustina – Bateri
Arinda Peci – Bass ( ex-member )

PMS kanë qenë një nga bandat më aktive viteve të fundit në Tiranë.  Banda është formuar prej dy pjesëtareve  Uendi Pustina ( bateri ) dhe Orkida Braculla ( kitare ).
Këngët e tyre kanë përcjell gjithmonë një mesazh të qartë, orientuar ideologjive feministe ( si rrallë grupe në Shqiperi). PMS kanë performuar në skena të Kosoves, shumë evente në Tiranë dhe kanë realizuar dhe disa live në Greqi.

Momentalisht grupi nuk është më aktiv.

Për fansa të : Bikini Kill, The Doonas, The Distillers

Publikime: