Syth publikojnë albumin Purgatori

Syth publikojnë albumin Purgatori

Projekti neofolk, publikon albumin debutues “Purgatori”

Një projekt i përbërë nga Andi Chris Proda ( ex-Sore Mountain ) dhe Igli Brokaj ( Aten, Terror System, Nihil etj )

Albumi ka kombinime kitare akustike, efekte eksperimental dhe instrumenta klasik.

Më poshte mund ta dëgjoni të plotë: