Rreth Nesh

3 Akorde eshte nje hapesire per muziken shqiptare.

Ne kete portal do te identifikojme cdo lloj muzike e realizuar nga pasioni, dashuria, devotshmeria per muziken.

Nuk do te perfshihen kengetaret/banda shume te njohura te cilat kane minutazh portalesh dhe televiziv mjaftueshem.
Do te perfshihen gjithe artistet underground, historik dhe gjithe kompozimet e tyre origjinale pavaresisht zhanrit muzikor.

Me synimin e vetem per te promovuar dhe informuar 3akorde eshte nje portal i pavaruar me qellim VETEM INFORMUES.
Rubrikat do te jene blog ku do te flitet per te rejat nga artistet me cilesore shqiptar, arkiva e artisteve shqiptare, intervista, review te albumeve te huaja, e shume te tjera.

Kush ka deshire te ndihmoj me shtimin e informacioneve, te na shkruaj ne emailin [email protected]