Intervista

 • Tomorr janë një bandë italiane doom (rural doom sic e quajnë ata zhanrin e tyre) E vecanta e kësaj b...

 • Kush je ? Avdor Sangreal Kontakti i parë me muzikën ? 12 vjeç Çfarë instrumenti luan? Piano, Fizarmo...

 • Kush je ? Seth Kontakti i parë me muzikën ? Për herë të parë ka qenë me kitaren e kushëririt. Çfarë ...

 • Kush je ? Ergys Kosovrasti Kontakti i parë me muzikën ? Në fëmijëri. Jo, nuk ka qenë moment aq subli...

 • Kush je ? Majkell Veizaj Kontakti i parë me muzikën ? Përveç këngëve që dëgjoja nga babai si muzikë ...

 • Kush je ? Nikolin Meksi Kontakti i parë me muzikën ? Që i vogël me kitarën klasike që kisha marrë ng...

 • Kush je ? Dario Meçi Kontakti i parë me muzikën ? Në moshën 5-6 vjeç , te shtëpia e gjyshërve ku jam...

 • Kush je ? Ergi Shkëlzeni quhem. Se kush jam nuk e di. Kontakti i parë me muzikën ? Kur kam qenë i vo...

 • Kush je ? Elio Lamlika Kontakti i parë me muzikën ? Kontaktin e parë me muzikën e kam patur që në mo...

 • Kush je ? Edvald Alikaj Kontakti i parë me muzikën ? Kam dëgjuar dhe pëlqyer muzikë “radioje&#...

 • Kush je ? Christopher Ndrio Kontakti i parë me muzikën ? Kur isha në shkolle të mesme në vit të 3 pr...

 • Kush je ? Klejd Guza Kontakti i parë me muzikën ? Në moshë dhjetë vjeçare, kur babai më mesoi akorde...

 • Kush je ? Olsi Ballta Kontakti i parë me muzikën ? Klasa e pestë në tetëvjeçare (Bon Jovi, Scorpions...

 • Kush je ? Alban Muskaj Kontakti i parë me muzikën ? Kam filluar të luaj në piano që në klasë të parë...

 • Kush je ? Ledio Kontakti i parë me muzikën ? Kur dëgjoja muzikën e vëllait të madh. Çfarë instrument...

 • Kush je ? Anri Asllani, 27 vjeç, lindur në Dibër, rritur në Tiranë, mbas gjimnazit , në moshën 19 vj...

 • Kush je ? Marsid Kala, 23 vjeç, i lindur në Tiranë. Kontakti i parë me muzikën ? Kam nisur me muzikë...

 • Kush je ? Uendi Pustina Kontakti i parë me muzikën ? Kujtimet më të vjetra që kam janë kur na iknin ...

 • Kush je ? Endi Aaron Çekani. Kontakti i parë me muzikën ? Jam rritur me muzikë tek koka e krevatit q...

 • Kush je? Jam Adonis Kasneci, dashamir i muzikës edhe shijes t’mire. Kontakti i parë me muzikën...

 • Kush je? Baltion Radi Kontakti i pare me muziken? Kontakti i pare ka qene ne nje moshe fare te vogel...

 • Kush je ? Orkida Braculla, ish kitarriste e Premenstrual Syndrome. Kontakti i parë me muzikën ? Me m...

 • Kush je ? Olsi Gjondedaj Kontakti i parë me muzikën ? Besoj nga muzika që dëgjoja në shtëpi ose radi...

 • Kush je ? Elod Bajrami Kontakti i parë me muzikën ? Ne moshen 5 vjeqare Cfare instrumenti luan ? Git...

 • Kush je ? Askushi Kontakti i parë me muzikën ? Kur luaja “Test Drive 5” ne klase te 8, tek nje nga m...

 • Kush je ? Ben Turku Kontakti i pare me muziken ? Te barku brenda. Çfare instrumenti luan ? Kitarre, ...

 • Kush je ? Trim Radoja Kontakti i pare me muziken ? Që herët në fëmijëri, me muzikën klasike. Jam rri...

 • Kush je ? Elvis Lluka aka Frozen Kontakti i pare me muziken ? Kontakti i pare ka qene heret ne femij...

 • Kush je ? Theo Napoloni Kontakti i pare me muziken ? Arsimi i mesem i ulet per firzamonike, piano se...

 • Kush je ? Antonio Papa Kontakti i pare me muziken ? Qe kur mbaj mend veten kam degjuar muzike. Pjesa...

 • Kush je ? Une jam Artea Bajri, jam studente dhe performuese e muzikës Kontakti i parë më muziken ? R...

 • Kush je? Kjo është pyetja më e vështirë. Kontakti i parë me muzikën? Muzikën rock? AC/DC, Heat Seeke...

 • Kush je? Çështja nuk është kush jam, por a jam? A ekzistoj në të vërtetë? Ok, ok, Bes Mustafaj jam. ...

 • Kush je ? Jam Ani Alipaj Kontakti i parë me muzikën ? Kontakti i parë me muzikën ka qenë që i vogel ...

 • Kush je ? Quhem Igli Brokaj. Kontakti i parë me muzikën ? Kontaktet e mia të para me muzikën i kam p...

 • Kush je ? Angelo Çajku Kontakti i parë me muzikën ? 5 vjec kur prindërit e mi dëgjonin hard rock dhe...

 • Kush je ? Andi Kontakti i parë me muzikën ? Nga kujtimet më të hershme më kujtohet Michael Jackson, ...

 • Kush je ? Saimir Hita aka Lordnatesai. Kontakti i parë me muzikën ? Në moshë shumë të vogël me Deep ...