CROSSBONES lëshojnë videon për Man Made God

CROSSBONES lëshojnë videon për Man Made God

Metallers e Crossbones na sjellin një video të re, në këto kohë, për këngën e tyre Man Made God nga albumi “The Awakening”.

Shijojeni dhe shperndajeni sa më shumë .