Aten – Mark of Death (Official Video)

Aten – Mark of Death (Official Video)

Aten death metallers na sjellin kengen e shkeputur nga Ep e vitit 2020 “Stars”, Mark of death me nje video.
Shperndajeni shijojeni dhe subscribe kanalit per me shume muzike shqiptare origjinale.