4×4

4×4

Zhanri: Hard Rock/Grunge Rock

Anëtarët:

Flamur Prapashtica – Kitare
Gëzim Muriqi – Bass
Labinot Zogiani -Bateri
Ardian Behrami- Vocal
Denis Rexhepi – Kitare

Banda është krijuar në vitin 2015 në Prishtinë, Kosovë.
Vitet e fundit kanë qënë mjaft aktiv me live në Prishtinë dhe në shumë vende të tjera. Kanë qenë pjesëmarrës ne Hardh Fest, MMUW 2019 Prishtinë.

Për fansa të: Alice in Chains, A Perfect Circle

Publikime:  4×4 – Albanika Full Album

Video: 

Tags:
,