Sot publikohet kënga e dyta nga projekti i Enea Ziu. Projekti është i frymëzuar nga muzika klasike, kinematografike dhe së shpejti do të publikohet albumi i plotë. Subscribe JamHouse Studio për më shumë. 
Disa nga anëtaret e skenës rock/metal ne Shqiperi kanë realizuar një cover të këngës së mirenjohur të legjendave Paradise Lost - Forever Failure. Shijojeni dhe shpërndajeni Falenderime speciale për AK Records Studio, Arbër Koçllari, JamHouse Studio, Ardit Alimemeti, Duka, Christopher Ndrio. 
Enea Ziu lëshon single e parë nga albumi i tij që do të publikohet së shpejti. Muzika klasike dhe kinematografike do të jenë elementët kryesor të këtij albumi. Beni subscribe kanalin zyrtar të JamHouse Studio për më tepër. 
Synth duo Nëna Parti vijne kësaj rradhe me një bashkëpunim me një artist të ri të talentuar Gonzo. Dëgjoni dhe shpërndajeni ! 
Metallers e Crossbones na sjellin një video të re, në këto kohë, për këngën e tyre Man Made God nga albumi “The Awakening”. Shijojeni dhe shperndajeni sa më shumë . 
Projekti neofolk, publikon albumin debutues "Purgatori" Një projekt i përbërë nga Andi Chris Proda ( ex-Sore Mountain ) dhe Igli Brokaj ( Aten, Terror System, Nihil etj ) Albumi ka kombinime kitare akustike, efekte eksperimental dhe instrumenta klasik. Më poshte mund ta dëgjoni të plotë: 
Projekti Neofolk Syth do të publikoj albumin debutues "Purgatori" në datën 10.12.2020 Tracklist e albumit : Prolog Kapitulli I (Vjen një ditë) Kapitulli II Kapitulli III Kapitulli IV Kapitulli V Kapitulli VI Kapitulli VII Epilog (feat. Alan Watts) Albumi do të publikohet në kanalin zyrtar të JamHouse Studio ( studio ku bëjnë pjesë dhe Aten, Nihil,
Banda Track N Train më një performance live unplugged të The bards Song nga Blind Guardian.